Warszawa

Wegańska Wielkanoc z Jadłonomią

CookUp Studio Mokotów
Racławicka 99 /

28.03.2015 11:00

-

28.03.2015

Wielkanocne śniadanie kojarzy się zwykle z dużą ilością jaj i mięs. Tymczasem przygotowanie wielkanocnych potraw bez użycia produktów odzwierzęcych jest nie tylko możliwe, ale także smaczne i korzystne dla zdrowia. Jeśli chcesz dowiedzieć się, jak przygotować pyszne śniadanie wielkanocne przy użyciu wyłącznie roślinnych składników, weź udział w warsztatach kulinarnych prowadzonych przez Martę Dymek – autorkę znanego bloga Jadłonomia i wegańskiej książki kucharskiej pod tym samym tytułem.

Termin: 28 marca, godz. 11.00 i 16.30

Wstęp: 270 zł

Szczegóły: http://www.cookup.pl/

Kluby muzyczne na topie

Bar Studio

Bar Studio

Dawna Chłodna 25 odrodziła się jak feniks, tyle że tym razem…
Bollywood Lounge

Bollywood Lounge

Bollywood Lounge to jeden z niewielu klubów indyjskich w Warszawie.…
Klub Capitol

Klub Capitol

Miejsce to stanowi interesujące i nietypowe połączenie klubu…
Zobacz więcej

Artykuły

Zobacz więcej